Skip to main content

Blog entry by Odell Carty

Score Gratis Belønninger med Disse Beste Bonuspoengkredittkortene

Score Gratis Belønninger med Disse Beste Bonuspoengkredittkortene

I en verden der vi stadig er på farten, er det å ha riktig kredittkort en smart måte å spare penger på, spesielt for bilister. Enten du pendler til jobb, tar familieferier eller bare liker lange kjøreturer, kan et kredittkort skreddersydd for bilister tilby en rekke fordeler som kan gjøre veien litt enklere og lommeboken litt tykkere. Her skal vi se på noen av de beste kredittkortene for bilister på markedet i dag.

1. Shell Mastercard

Shell Mastercard er et av de mest populære kredittkortene for bilister, spesielt de som ofte fyller drivstoff på Shell-stasjoner. Finanza / Beste Kredittkort 2024. Dette kortet tilbyr generøs cashback på bensininnkjøp, samt rabatter på andre kjøp. Noen versjoner av dette kortet kan også tilby fordeler som gratis veihjelp og rabatter på bilrelaterte tjenester.

2. Esso Mastercard

På samme måte som Shell Mastercard, tilbyr Esso Mastercard cashback og rabatter på bensininnkjøp, men dette kortet er knyttet til Esso-stasjoner. Det kan også gi ekstra belønninger for dagligvarer og andre kjøp. For de som foretrekker Esso-stasjoner eller bor i områder der disse er mer tilgjengelige, kan dette kortet være et godt valg.

3. Flexi Visa

Flexi Visa er et allsidig kredittkort som tilbyr cashback på bensininnkjøp, samt andre fordeler som rabatter på restauranter, dagligvarer og reiserelaterte utgifter. Dette kortet gir bilister muligheten til å tjene belønninger på ulike områder av livet deres, noe som gjør det til et attraktivt valg for de som ønsker fleksibilitet.

4. YX Visa

YX Visa er et annet populært valg blant norske bilister. Dette kortet tilbyr rabatter på bensininnkjøp på YX-stasjoner, samt cashback på andre kjøp. Noen versjoner av kortet kan også inkludere reise- og avbestillingsforsikring, noe som kan være nyttig for de som ofte er på veien.

5. Bank Norwegian Kredittkort

Bank Norwegian Kredittkort er et av de mest populære generelle kredittkortene i Norge, og det er også et flott valg for bilister. Dette kortet tilbyr cashback på alle kjøp, inkludert bensin, og har ingen årsavgift. Det gir også fordeler som gratis reiseforsikring og muligheten til å tjene CashPoints som kan brukes til flybilletter og andre reisekostnader.

Oppsummering

familie-wandern-durch-rivier-in-andalusien-spanien.jpg?b=1&s=170x170&k=20&c=W1R0dpY14n4Cther0nZLiy4x4sSjZ0unQ4Jszbl0w5Q=Når det gjelder å velge det beste kredittkortet for bilister, er det viktig å vurdere hvilke fordeler som er mest relevante for din livsstil og kjørevaner. Enten du foretrekker cashback på bensin, rabatter på bilrelaterte tjenester eller generelle belønninger som kan brukes til reiser, er det flere gode alternativer tilgjengelige. Det viktigste er å finne et kort som passer dine behov og som hjelper deg med å spare penger mens du er på veien.

Husk imidlertid at kredittkort bør brukes ansvarlig, og at du bør betale hele saldoen hver måned for å unngå unødvendige rentekostnader. Med riktig kredittkort i lommen kan du fylle tanken og lommeboken samtidig, og nyte fordelene av å være en smart og økonomisk bevisst bilist.

  • Share

Reviews